KRAGUJEVČANI, OPREZ: Ne krećite na put bez preke potrebe, obavezna zimska oprema! - iKragujevac


Vesti

Auto-moto savez Srbije pozvao je danas vozače da bez preke potrebe ne kreću na put, a da ako baš moraju, to čine u najtoplijem delu dana i da obavezno koriste zimsku opremu.

AMSS je upozorio vozače da ih na području Dimitrovgrada, Niša, Leskovca, Kuršumlije i Vranja očekuju pravi zimski uslovi vožnje, zbog jakog vetra, smanjene vidljivosti zbog mećave i snežnih nanosa.

Sinoć oko 19.00 otvoren je saobraćaj na auto-putu između Aleksinca i Niša, ali je na toj deonici i dalje na snazi obustava u saobraćaju za autobuse i kamione sa prikolicom i šlepere.

Uvedena je i zabrana saobraćaja kamionima sa prikolicom i šleperima od Niša ka Leskovcu i Vladičinom Hanu i od Niša ka Dimitrovgradu.

U istočnoj Srbiji pada sneg praćen jakim vetrom, ali su svi planinski prevoji (Čestobrodice, Popadije, i Tresibaba) prohodni, a u nižim predelima saobraćaj je usporen zbog snega na kolovozu.

Veće količine snežnih padavina bilo je i na području Bačke, Velikog Gradišta, Valjeva, Loznice, Zlatibora, Kruševca i Kopaonika, gde vozače očekuju slični zimski uslovi vožnje, navodi AMSS.

Prema informacijama granične policije, na našim putničkim terminalima nema zadržavanja dužih od 20 minuta 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu