Ovo su omiljena mesta Kragujevčana za vođenje ljubavi - iKragujevac


Vesti

Mladi kragujevački parovi imaju mnoga omiljena mesta na kojima mogu da uživaju u svojoj ljubavi. 

S obzirom da mladi Kragujevčani i Kragujevčanke žive sa roditeljima i ne mogu u bilo kom momentu da se opuste kada su sa svojim partnerom/partnerkom, pa su primorani da napolju pronađu mesto na kojem će uživati u svim čarima ljubavi.

Činjenica, ima i onih koji vole da vode ljubav na javnom mestu, jer pored pojedinih mana, on ima i svojih prednosti. Na primer, veći osećaj adrenalina jer ste svesni da u svakom momentu neko može da naiđe, zbog čega ste posebno uzbuđeni, a i nije loše za promenu od spavaće sobe.

Bilo kako bilo, da li je to izbor zbog toga što nemate obezbeđen prostor za slobodan seks ili ovakav želite jer jednostavno volite da ekperimentišete na javnom mestu, mi vam predstavljamo nekoliko lokacija u Kragujevcu na kojima se mladi ljubavnici, ali i stariji, okupljaju i uživaju u čarima vođenja ljubavi.

Metino brdo je pravo mesto za one koji žele da “pobegnu” malo van grada, ali da ne budu toliko daleko. Ovde dolaze i mnogi Kragujevčani zbog sjajnog pogleda na grad.

Šumarice su tradicionalno mesto za kragujevačke parove željne avanture, adrenalina i egzibicije. Međutim, pojedini kažu da ih je ovo mesto “smorilo” jer je postalo toliko popularno da više ne može da se pronađe neko mirno i tiho mesto zbog brojnih turista, ali ipak oni najuporniji uspeju da nađu neki deo gde će moći da imaju avanturu.

Romantični Kragujevčani se ipak opredeljuju za jezero Bubanj. U kasnim noćnim satima mladi parovi uživaju u pogledu na jezero i zvezde.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu