OBAVEŠTENJE: Sutra čak 8 sati bez struje sledeće ulice - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra: 

  • Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08 do 14 sati doći će do kratkih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Petrovac-Lipe, deo Stanova kod Nove škole, Cvetna ulica na Deninom brdu, Korićani-Dedinje i deo Šumarica
  • Zbog seče rastinja u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Stragari-Klisura, Ugljarevac, Ramaća i Kamenica, a u vremenu od 09.30 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Nikole Pašića.
  • Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Goločelo, Donje Komarice i u ul. Vojvode Putnika od br.  6 – 60.
  • Zbog izmeštanja mernog mesta u vremenu od 08.30 do 15 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Romanijskoj ulici u naselju Bresnica.
  • Zbog provere niskonaponskog izvoda u vremenu od 10 do 12 sati doći će do kratkog prekida u isporuci električne energije potrošačima u Romanijskoj ulici u naselju Bresnica. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu