Misterija porodične tragedije u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Nakon obdukcije tela Dragana Ljušića (56), koji je pronađen mrtav u svojoj kući u naselju Ilićevo kod Kragujevca, utvrđeno je jedino to da je on umro zbog ubodne rane nožem u predelu srca! Da li ga je sam zario ili je to uradila njegova supruga, još se ne zna!

Draganova žena Vesna (52) smeštena je na Psihijatrijsku kliniku Kliničkog centra. Kako je izjavila Vesna Đorđević, portparol tužilaštva, "patolozi ne mogu da se decidno izjasne da li je u pitanju ubistvo ili samoubistvo".

- Postoji mogućnost da se radi o samoubistvu. On je stradao zbog uboda nožem u srce. Zbog toga je nastupila smrt.

Na osnovu pregleda leša, obe mogućnosti postoje, ali je veća mogućnost da se radi o samoubistvu. Moguće je da će da se rade i analize DNK, kako bi se utvrdila prava istina - izjavila je ona.

Tragedija u naselju Ilićevo, u Mečkovačkoj ulici, dogodila se u utorak u poslepodnevnim satima.

- Seli da ručaju, na stolu je bila riba, ajvar, paprika... Vesna je još sedela za stolom, a on je, kako je ispričala lekarima, ustao i počeo da sređuje cveće u njihovom dnevnom boravku, koji je prelepo uređen. U jednom momentu ju je uhvatio za vrat i počela je borba. Ona je uspela da istrči iz kuće i da zaključa vrata. Pala je u dvorištu, a komšije su zvale Hitnu pomoć i policiju. Tog dana su trebali da idu kod lekara, jer je on počeo da se leči od depresije. Nije mu bilo dobro, nije mogao da spava - kaže rođak koji je juče bio u njihovom domu.

Porodica Ljušić je izbegla sa Kosova, iz Istoka, 1999. godine, sa troje dece - dva sina i ćerkom. Dragan je važio za izuzetno poštenog i vrednog čoveka. Nikada nje bio nasilan prema porodici. Sa njima u kući živi mlađi sin.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu