EPILOG TUČE : Određen pritvor zbog pokušaja ubistva - iKragujevac


Vesti

Kragujevčanin U. Đ. (22) tereti se za krivično delo teško ubistvo u pokušaju i njemu je, posle salušanja pred Višim javnim tužilaštvom, određen pritvor, posle tuče koja se dogodila u noći iozmeđu subote i nedelje, kada je nožem uboden jedan petnaestogodišnjak.

U Višem javnom tužilaštvom u Kragujevcu, pored U. Đ. saslušani su i P. Š.(22), koji se tereti za omogućavanje uživanja opojnih droga u iznamljenom stanu, dok se A. G. (21) i D. D. (24) terete za učestvovanje u tuči.

Na saslušanju se nije pojavio D. D. jer je i sam povređen u napadu četiri mladića koja su u subotu, dva sata iza ponoći, na Đačkom trgu u Kragujevcu povredili tri maloletne osobe. Tom prilikom nožem je u leđa uboden petnaestogodinji učenik koji je zadobio tešku telesnu povredu opasnu po život, jer mu je probijena plućna maramica.

On je hospitalizovan u Kliničkom centru Kragujevac (KCK), dok su druga dvojica maloletnika zadobili ubode po leđima i rukama.

Policija je ranije saopštila da su se napadači, nakon izvršenog grivičnog dela, zabarikadirali u iznajmljenom stanu u obližnjoj zgradi u kome ih je policija uhapsila. Pretresom stana policija je pronašla nož za koji se sumnja da je korišćen u tuči kao i dva grama marihuane pripremljne za upotrebu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu