"3D kao format budućnosti" uskoro u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Najveći događaj posvećen primeni 3D tehnologija u razvoju proizvoda i proizvodnji - seminar "3D kao format budućnosti" održao se u Beogradu, 6. oktobra 2016. godine u Hotelu M u organizaciji kompanije Solfins i prisustvovalo mu je čak 200 učesnika iz Srbije i regiona.

Seminar se tradicinalno održavao nekoliko godina unazad, ali su ove godine posetioci prvi put u Srbiji na jednom mestu dobili informacije o:
SolidWorks paleti softerskih rešenja
SolidCAM-u i revolucionarnom iMachnining-u
CATIA softveru i PLM platformi
3D štampi (3D Systems, FormLabs, German RepRap)
3D skeniranju (reverznom inženjeringu i kontroli kvaliteta).
Solfins tim je održao predavanja o različitim funkcionalnostima i oblastima primene CAD/CAM softvera, 3D štampe i skeniranja, potkrepljujući ih konkretnim primerima i problemima iz prakse. Imali su i specijalne predavače - iz Dassault Systemes kompanije pridružili su im se Coskun Ozascilar i Eldad Shen-Tzur.

Predavanja su bila dopunjena predstavljanjem različitih tehnologija 3D štampe i skeniranja u Solfins 3D Print "show room"-u. Posetioci su uživo mogli da posmatraju kako rade 3D štampači u Solfins ponudi koji su po mnogo čemu jedinstveni na Balkanu.

Ovo je bila savršena prilika za posetioce da unaprede svoje znanje i dobiju informacije o novostima u 3D svetu iz prve ruke, a sve u cilju efikasnije primene 3D tehnologija u svakodnevnom radu.

Zbog velikog interesovanja Solfins organizuje i reprizu ovog seminara u Kragujevcu 25. oktobra i Nišu 26. oktobra.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu