OČEKUJE VAS NEZABORAVAN PROVOD: iKragujevac Vas vodi na Šumadija fest! - iKragujevac


Vesti

Ekipa iKragujevca Vam poklanja karte za dugo očekivani festival muzike "Šumadija fest" koji će se održati 14. i 15 oktobra u hali Šumadija sajma,  a planirano je gostovanje oko 20 izvođača različitih muzičkih pravaca iz regiona EX Jugoslavije i inostranstva.

Jednodnevne karte za celo prvo veče od 20h do 04h - 5 komada,
Jednodnevne karte za celo drugo veče od 20 do 04h - 5 komada,
Dance ulaznice za prvo veče od 01h do 04h - 3 komada,
Dance ulaznice za drugo veče od 01h do 04h - 3 komada.

Da biste dobili karte potrebno je da podelite članak i ostavite komentar na našoj Facebook stranici.

Podsećamo da Vas očekuju velika muzička imena.

Prvi hedlajner festivala je najpopularniji pank rock bend sa ovih prostora "Hladno Pivo".

S.A.R.S. je sigurno najpopularniji bend na Balkanu trenutno, a oni će nam takođe ove godine gostovati i to u okviru proslave desetog rođendana benda.

Svetski poznat Dee Jay Geo Da Silva dolazi da nas razmrda, a iako znate da su njegovi nastupi puni energije obećao je nastup kakav do sada niste imali prilike da vidite, a ni čujete.

Najpopularniji srpski pank rok bend "GOBLINI"  po prvi put nastupa na festu

DJ Kizami je trenutno jedan od najpopularnijih imena na domaćoj sceni, a i on će po prvi put nastupiti samostalno pošto je prethodni put nastupao u TDI postavci sa Špancem i Pop-om.

DJ Igor Garnier je verovarno muzički najkompletniji DJ na našoj sceni koji radi kao kompozitor, aranžer, producent i kao dee jay. Ovo će biti njegov prvi nastup na Šumadija festu.

Kragujevački bendovi Tribe, Violet i Stroganov će se predstaviti publici kao manje afirmisani bendovi koji zvuče bolje nego mnogi poznatiji od njih. 

Prvi nastup na Šumadija festu biće nastup dobro poznatog pank sastava L.U.R. čije se ime već odavno spominje na skoro svim većim događajima u regionu.

Prvim nastupom na našem festivalu pojaviće se i kragujevački bend ALEK koji već dugi niz godina proizvodi pravi rock'n'roll zvuk.

DJ B K O je verovatno trenutno najperspektivniji DJ i producent iz Beograda čije ime se sve više spominje na festivalima i dobrim žurkama a do sada je sradjivamo sa mnogim muzičarima na našoj i regionalnoj sceni pa smo se odlučiji da ga ove godine pozovemo u goste. 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu