Dnevni horoskop za 07.10.2016. - iKragujevac


Vesti

Pogledajte šta vam zvezde kažu za danas.

Ovan
Danas je dobar dan za druženje. Potrudite se da se usmerite na kontakte. Dajte sve od sebe da se ne potresate previše oko tuđih problema.
Bik
Imate dosta posla. Pod stresom ste jer ne možete toliko brzo da odradite sve što je potrebno. Neka ženska osoba Vas može izbaciti iz takta. Budite staloženi.
Blizanci
Dobro se osećate danas. Odličan je dan za put. Potrudite se da se zabavite danas i da se ne opterećujete poslom previše.
Rak
Napeti ste. Danas nije dobar dan za šoping. Potrudite se da platite račune na vreme.
Lav
Drugi ljudi su od pomoći danas. Posvetite se partneru, ako ste u vezi. Slobodni, na nekom skupu, na javnom mestu možete upoznati neku zanimljivu osobu.
Devica
Budite vredni. Ne zapostavljajte posao zbog privatnih obaveza. Pomalo ste nervozni. Provedite popodne u društvu prijatelja.
Vaga
Bavite se sportom. Skloni ste flertu danas. Preko prijatelja možete upoznati neku zanimjivu osobu.
Škorpija
Sredite dom. Ne opterećujte se time šta će drugi reći o Vama. Potrudite se da se usmerite na porodični život, ne opterećujte se previše poslom.
Strelac
Moguć je kraći put. Pazite kome šta pričate. Potrudite se da se usredsredite na planiranje, bolje se organizujte.
Jarac
Danas će sve biti kako treba na poslu. Dobar je dan za nove ideje i poslovanje. Potrudite se da se hranite zdravije.
Vodolija
Naspavajte se i odmorite se. Potrudite se da se usredsredite na sebe. Danas ćete biti pomalo nervozni. Mogući su problemi sa cirkulacijom.
Ribe
Naspavajte se i odmorite se. Potrudite se da se ne preforsirate na poslu. Danas nije dobar dan za započinjanje bilo kakvih poslova.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu