POLA KRAGUJEVCA OSTAJE BEZ STRUJE: Pogledajte koja naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra.

-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do kratkih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Stanovo od Doma zdravlja do Stare škole, ul. 2. srpskog ustanka, u delu Balkanske i Bosanske i ul. Vojvode Petra Bojovića u naselju Aerodrom, ul. Mihaila Koraća, Levačkoj , Miroslava Ristića u naselju Mala vaga, ul.Carice Milice, Lazara Pantelića u naselju Jabućar i u naselju Ilićevo - pijaca.
-Zbog zamene stubova u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Dulene kod doma i Masloševo kod škole, a u vremenu od 12.00 do 14.00 u naselju Dobroselica.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Ilina voda -Eko park, u ul. Hlebinskoj, Hilandarskoj, Ivangradskoj i delu Solunske od br. 31-53 i 54-64.
-Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Stragari, Ugljarevac, Ramaća, Kamenica.
-Zbog hitnih radova u trafostanici u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul. Branka Radičević i deo Kneza Miloša.

 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu