MNOGE ULICE OSTAJU BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE: Pogledajte koje - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra:

-Zbog seče rastinja na niskonaponskoj mreži u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul. Karaula 1,2,3 i 4 u naselju Beloševac.
-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do kratkih prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul.  Rada Šubakića, Milana Obradovća,naselju Korićani, II Srpskog ustanka, Bosanskoj, Kraljevića Marka, Topolivaca, Nenadovićevoj, Levačkoj, Miroslava Ristića i Kralja Milutina od Doma zdravlja do Stare škole u Stanovu.
-Zbog remonta trafostanici u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Dobroselice.
-Zbog radova na lokciji kvara na dalekovodu u vremenu od 11.00 do 15.30 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima: Donje Grbice, Gornje Grbice i Šljivovac.
-Zbog puštanja u rad novog niskonaponskog izvoda u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima kod Male pijace u ul. Milivoja Živanovića, Stevana Sremca, Grada Sirena, Zmaj Jovinoj i deo Nikole Pašića i Svetozara Marković.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi biće odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu