Još dva dana do VIBE festivala- Evo ko će nastupiti! - iKragujevac


Vesti

Četvrto izdanje VIBE festivala zakazano je za 2. i 3. septembar. VIBE Festival je festival elektronske muzike koji svake godine svojom energijom privlači sve veći broj posetilaca i mladih umetnika i ujedinjuje njihove ideje, emocije i strast prema muzici, prema umetnosti i kulturi uopšte. Ove godine posetioci mogu očekivati niz iznenadjenja i noviteta uz vizuelno scenski show u skladu sa temom festivala.

VIBE Festival se održava svakog septembra u Kragujevcu na prostoru Knežev arsenal – jedinstvenom industrijskom i arhitektonskom kompleksu u Srbiji i Evropi koji se sastoji od fabričkih zgrada i radionica sa kraja XIX i početka XX veka. Uz kvalitetan muzički program jedna od glavnih karakteristika festivala je posebna tematska scenografija koja svojim izgledom doprinosi jedinstvenom konceptu festivala.

Program ovogodišnjeg izdanja festivala se po prvi put održava na 3 bine - MAIN, ORBITAL i SUNstage-u. MAINstage je smešten na platou ispod starog fabričkog dimnjaka u sredini festivalskog kompleksa, ORBITALstage je smešten unutar napuštene industrijske hale, a SUNstage namenjen dnevnim žurkama festivala je smešten izmedju zidina vojnih fabrika. Za sad su svoje ušešće na festivalu potvrdili:

MAINstage (EDM):

Cavin Viviano
TML
Vandal Steve

ORBITALstage (TECHNO):

Marko Nastić
Kristijan Molnar
Kirri Cornwell
Kid Kimi

SUNstage (Matinée):

Andrew Meller
GoranCHE
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu