Aukcija dresova i rekvizita poznatih sportista u hotelu "Kragujevac" - iKragujevac


Vesti

Rotarakt klub Kragujevac u saradnji sa matičnim Rotari klubom Kragujevac, pokrenuo je veliku akciju koja kroz set aktivnosti za krajnji cilj ima sređivanje dvorišta i izgradnju sportskih terena O.Š. Svetozar Marković Kragujevac.

Prva aktivnost zakazana je za 16. septembar u hotelu "Kragujevac"- aukcija dresova i rekvizita poznatih sportista.

Aukcija dresova i koktel prezentacija u Hotelu Kragujevac počinju u 20 časova. Uz prigodan program, aukciju će voditi Saša Pilipović - član Knjaževsko srpskog teatra, planira se da se organizuje aukcija dresova naših sportista. Početna cena svakog dresa biće 500 dinara pri čemu će svako naredno licitiranje dovesti do povećanja cene za još 500 dinara. Klub Rotarakt je već obezbedio dresove velikog broja naših olimpijaca i reprezentativaca drugih sportova, a planiraju da zalaganjem do 16. septembra obezbede još puno dresova i rekvizita koji će postići dobru prodajnu cenu na licitaciji.

Takođe plaćanjem kotizacije za prisutvo na koktelu gde će se održati aukcija svi prisutni će donirati deo za izgradnju terena. Takođe kupovinom nekog od simbola ove akcije prisutni će moći da doniraju sredstva za izgradnju terena.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu