Pucnjave, pljačke, droga, ubistava! Bresnica na listi naselja koja su LEGLO KRIMINALA u Kragujevcu! - iKragujevac


Vesti

Mapa kriminala koju je sačinila kragujevačka policija pokazuje da su najrizičnija naselja u toku protekle dve godine bili Bagremar, Palilule, 21. oktobar, Stara radnička kolonija i Erdoglija, a njima se pridodaje i naselje Bresnica.To su mesta na kojima se najčešće prodaje droga ili krade, gde izbijaju tuče sa ozbiljnim posledicama i smrtnim ishodima.

06.NOVEMBAR 2015 - pucnjava:
U kragujevačkom naselju Bresnica došo je do pucnjave i lakših telesnih povreda muškarca a nakon bučne svađe na parkingu ispred zgrade.

24.MARTA 2016 -pljačka:
Uhapšeni su M. R. (18), kao i P. C. (18), obojica iz Kragujevca, kojima je određeno zadržavanje do 48 časova. Protiv trećeg člana, šesnaestogodišnjaka iz Kragujevca, krivična prijava biće podneta nadležnom tužilaštvu u redovnom postupku, zbog sumnje da je nedozvoljeno držao oružje i eksplozivne materije.Oni su osumnjičeni da su poslednje razbojništvo počinili 24. marta kada su sa fantomkom i kapuljačom i naoružani pištoljem i nožem, upali u prostorije pošte u naselju Bresnica u Kragujevcu i uz pretnje, od radnika oduzeli 350.000 dinara.Prilikom bekstva osumnjičeni su gornji deo trenerke presvukli i odbacili u kontejner udaljen oko 500 metara od pošte, u kome je kasnije i pronađena.

24.AVGUST 2016- droga:
Kragujevačka policija uhapsila je 24.avgusta G. J. (38) u čijoj je porodičnoj kući i seoskom domaćinstvu u Bresnici pronašla kilogram i 225 grama marihuane.Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

25.AVGUST 2016 - ubistvo:
Vozač kragujevačkog Mega taksija ubijen je u Bresnici, a usmrtila ga je stranka koja nije imala 180 dinara da plati vožnju?!Naime, taksista Branislav Đ. (66), kog je stranka ubila tako što ga je besomučno tukla, a koji je usled zadobijenih povreda umro na licu mesta, napadnut je kod dragstora u Bresnici.
Ubica je pozvao taksi i tražio da se poveze do Bresnice. Kada je taksi stigao na odredište nastupila je drama... Ubica nije hteo da plati 180 dinara za vožnju i odmah je počeo da besomučno tuče vozača u taksiju. Očevici su bili užasnuti zatečenim nasiljem.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu