Bajkeri "pali" u Kragujevcu i Pančevu - iKragujevac


Vesti

Petorica pripadnika bajkerske grupe "Banditos", proterana su iz Srbije, a još petnaestorici njihovih članova izrečena je meru zabrane ulaska u našu zemlju, zbog planiranja oružanih napada u nekoliko naših gradova.

Ova akcija privođenja "Banditosa" izvedena je u Kragujevcu i Pančevu. Trojica proteranih pripadnika navedene grupe su iz Švedske, a dvojica iz Nemačke.
Proterani "Banditosi" važe za najviđenije vođe ove bajkerske grupe u Evropi.
Njihovo privođenje izvedeno je na osnovu operativnih podataka Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, koja bajkerske grupe već duže vreme drži pod "prismotrom".
U Kragujevcu je prošlog vikenda dočlo do sukoba između Milan Mili Sjekloća (41), jedan od najuticajnijih pripadnika Banditos MC Srbija i dvojice pripadnika "Anđela" koji su ga na ulici napali nožem i bejzbol palicom. U napadu su pokušali da mu otmu motocikl, vredan nekoliko desetina hiljada evra i prsluk, koji je najvažniji deo njihove moto opreme.
Sjekloča, poreklom iz Crne Gore, pokušao je da se odbrani nožem i tako ranio jednog napadača. Ranjeni mladić star 29 godina je, posle napada hitno je prebačen u bolnicu, dok je Sjekloča pokušavajići da pobegne iz Srbije hteo da izbegne hapšenje. On se najpre motorom odvezao do Kraljeva, gde je od jednog poznanika uzeo "audi" kojim je krenuo put Crne Gore, ali je ubrzo uhapšen.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu