TUČE, PLJAČKE ,SILOVANJA, SAMOUBISTVA u Kragujevcu: Zašto? - iKragujevac


Vesti

Nasilje svakog dana ne samo u Srbiji, već i u Kragujevcu eskalira, motivi su različiti, a na udaru su deca , roditelji, žene.

TRAGIČNA NESREĆA U BRESNICI!

Pojedicni često suočeni sa problelima i nemogućnosti da iste reše, pribegavaju različitim metodama, pa kada se nađu u beizlaznim situacijama , dignu ruku na sebe ili na članove svoje porodice.Društvena zajednica često nije u stanju da prepozna vapaj za pomoć od strane pojedinca, kome je preko potrebna kako psihološka tako i psihijatrijska pomoć.

STRAŠNO: Momak pokušao samoubistvo na Bubanj jezeru (FOTO)

Međutim, traženje bilo kakve pomoći od strane lekara  u Srbiji je tabu tema, a da ne govorimo da pojedinac koji želi da se suoči sa svojim problemima, i želi da potraži stručnu pomoč, često ume da bude ismejan od strane okoline, što je još jedan više okidač ka dolaženju u stravične situacije, u kojima uvek stradaju nedužni ljudi.

TEŠKA PORODIČNA DRAMA U KRAGUJEVCU:Ocu zabila nož u bradu 

Jedno je sasvim sigurno, svi mi prolazimo kroz momente , kada mislimo da život nema smisla, ali treba da pogledamo oko sebe, mnogo je takvih  u našoj blizini koji su barem na trenutak pomislili na samoubistvo, ili na neki drugi vid nasilja.

UHAPŠEN KRAGUJEVČANIN koji je SILOVAO gluvonemu staricu

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu