PINK TAKSI: Ko kaže da žene nisu dobri vozači? - iKragujevac


Vesti

Pink Taxi kao kompanija od ugleda uvek ide u korak s vremenom i uspešno gradi imidž moderne kompanije.

Osim stalnog usavršavanja kvaliteta usluge i tehničke opremljenosti automobila Pink Taxi ide i korak dalje.  Osim što se možemo pohvaliti ogromnim zadovoljstvom korisnika kojih je svakoga dana sve više, njihovim poverenjem u naše vozače i njihovu tačnost, posebno se ponosimo i brojem pripadnica ženskog pola koje u našoj firmi rade kao vozači.

S obzirom da je naša komunikacija sa klijentima svakodnevna i stepen interakcije sa njima veoma visok, veoma učestale su i naše akcije izbora najboljeg vozača nedelje.  Ponosimo se činjenicom da titulu najboljeg vozača nedelje sve češće na osnovu glasova našh korisnika dobijaju naše drage koleginice. Na taj način, rušimo predrasude o podeli profesija na muška i ženska zanimanja i doprinosimo našoj posvećenosti rodnoj ravnopravnosti.

Dame ne samo da su dobrodošle u našu kompaniju već su i dokazano veoma uspešne u poslu koji obavljaju.

Pink Taxi će i u narednom periodu nastaviti da uvek bude u službi zahtevima svojih klijenata, a kao i uvek biti im na raspolaganju u svakkom trenutku, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Svakodnevno aktivna je i naša stranica na Facebooku koja je veoma bitan kanal komuniciranja sa našim klijentima, a istovremeno i potvrda naše prisutnosti i raspoloživosti informacija o novitetima u našoj kompaniji i na internetu.

Web sajt: http://www.pinktaxi.rs/
Link do FB stranice: https://www.facebook.com/pinktaxikragujevac/?fref=ts
Telefon: 034 30 10 40

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu