NA SKALI OD 1 DO 10: Ovo najviše nervira Kragujevčane na bazenu! - iKragujevac


Vesti

Pitali smo 50 Kragujevčana različitog životnog doba i zanimanja šta je to što ih najviše iritira kada požele da se opuste i posete neko od kupališta, sa fokusom na bazene u Kragujevcu i okolini. Evo šta su nam rekli.

Ovo je 10 stvari koje najviše nerviraju naše sugrađane:

10. Parovi koji preteruju sa izlivima nežnosti

Ovo uglavnom nervira ljude u zrelijim godinama kojima, kako kažu, smeta to što pojedini parovi ne umeju da procene kako se ponašati u javnosti a kako u spavaćoj sobi i često to pomešaju, te okolini- umesto njima- bude jako nelagodno.

9. Deca starija od 3 godine bez kupaćeg kostima

Najiritantnije je za sredovečne muškarce i žene, naročito kada su u pitanju mali dečaci, zapravo, 56% njih tvrdi da su im neshvatljivi roditelji koji ne obuku deci kupaće kostime, bar donji deo. 

8. Skakači na mestima koja nisu predviđena za to

Posebno smeta mlađoj populaciji ženskog pola, naročito jer se devojke češće i sunčaju, a kako to zbog gužve često čine nadomak bazena, nervira ih hladna voda koja ih prska prilikom skakanja u vodu uglavnom momaka. (Nama je ovo simpatično jer može biti način privlačenja pažnje, ali 58% devojaka negoduje.)

7. Smeće na travi

Ovo se ne dopada posebno zrelijoj populaciji koja smatra da bi svako trebalo da pokupi smeće od grickalica za sobom, a ne ostavi ''na sred travnjaka'', što je nekulturno.

6. Deca mlađa od 2 godine bez pelene

Roditelje ove dece posebno ne podržavaju mlađi muškarci i devojke, dok neki stariji čak smatraju da to ume da bude simpatično. Ipak, 63% ispitanika negoduje po ovom pitanju.

5. Gužva na ivicama bazena

Većina ispitanika (pripadnika generacije 25-35 godina) tvrdi da ih strašno nervira gužva na ivicama zbog koje često ne mogu da uđu u bazen neometano, te smatraju da isti koji prave gužvu treba da se sklone van njega.

4. Opušci oko bazena i na travi

Čak 70% ispitanika, među kojima ima i dosta pušača, nerviraju opušci koje nesavesni Kragujevčani bace na travu ili još gore, pored bazena.

3. Ne gazi mi na peškir!

Uprkos gužvi, 83% vas bi ''ubilo'' nekog ko mu u prolazu stane na peškir.

2. Prljav toalet

 91% ispitanika zgražava prljav toalet u krugu bazena gde bi, kako navode, trebalo da sve bude podređeno higijeni, ali ne više od mesta broj jedan!

1. Pljuvanje i istresanje nosa po bazenu, pločicama, travi

Ne, ovde se ne radi o situaciji kada se neko naguta vode. Radi se o onim ''likovima'' koji redovno istresaju nos u bazen i van njega, kao i pljuju (uglavnom težak šlajm) na površinama po kojima većina nas hoda bosa.

 

Koja je vaša ''slaba tačka''?

 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu