Najava događaja za sutra! - iKragujevac


Vesti

Najava događaja za petak:

- 09,00 sati - sala 105 zgrade Gradske uprave - konferencija za medije - predstavljanje aktivnosti u okviru Letnje kampanje dobrovoljnog davanja krvi koju organizuje Crveni krst Kragujevac u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i Kliničkim centrom Kragujevac a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca. Konferenciji će prisustvovati dr Gordana Damnjanović, član Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja, Igor Bubanja iz Instituta za transfuziju krvi Srbije i Marica Patrnogić, portparol Crvenog krsta Kragujevac.

- 12,00 sati - Svečani salon zgrade Gradske uprave - pomoćnik gradonačelnika za unapređenje položaja mladih u lokalnoj samoupravi, Stefan Nikezić organizuje prijem za studente završnih godina osnovnih, integrisanih i master akademskih studija koji su konkurisali za program Studentske letnje stručne prakse.
Reč je o zajedničkom projektu koji realizuju Univerzitet u Kragujevcu i grad Kragujevac, a podrazumeva da studenti tokom leta obavljaju stručnu praksu u Gradskoj upravi i u ustanovama čiji je osnivač grad Kragujevac.  Prijemu će prisustvovati prof. dr Petar Veselinović, prorektor za nastavu i studentska pitanja, Đorđe Petrović, student prorektor, Marija Đoković, koordinator Kancelarija za mlade i predstavnici Centra za razvoj karijere. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu