KG: Najava događaja za sutra! - iKragujevac


Vesti

Najava događaja za utorak, 21. jun 2016. godine.

10,00 sati - Spomenik streljanim Slovacima – obeležavanje 98. godišnjice od streljanja Slovaka u Kragujevcu. Vence će položiti Dragan Popović državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, predstavnici Ministarstva odbrane, gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, Nj.E. Dagmar Repčekova ambasadorka Slovačke Republike, kao i predstavnici nevladinih organizacija. Na komemorativnom skupu govoriće Nj.E. Dagmar Repčekova.

10,00 sati - Hala “Jezero“ - Sportske igre mladih Srbije u organizaciji Saveza za školski sport Kragujevca, a pod pokroviteljstvom Vlade Srbije, Ministarstva omladine i sporta i grada Kragujevca. Ove godine učestvovaće oko 500 dečaka i devojčica u sedam sportskih disciplina: šah, između dve vatre, mali fudbal, košarka 3 na 3, odbojka na pesku, tenis i stoni tenis. Republičko takmičenje biće organizovano u Beogradu, a međunarodno finale za ekipe iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske krajem avgusta u Splitu.

Sportske igre mladih Srbije u Kragujevcu otvoriće Nikola Urošević pomoćnik gradonačelnika za unapređenje i razvoj sporta.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu