OBAVEŠTENJE: Sutra bez električne energije nekoliko ulica - iKragujevac


Vesti

Sutra bez električne energije sledeće ulice: 

  • Zbog seče rastinja i rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 9 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Blagoveštenjska, Majdanpečka u naselju Korićani, u naselju Čumić – Crvenac i Gornje Jarušice.
  • Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul. Blaže Hadzivuković, Ružice Vasikić u naselju Veliko polje i Borivoja Pterovića u naselju Vašarište, a do povremenih kratkih prekida potrošačima u ulici Ivanke Moačević, Grada Piteštija, Mostarska, Viktora Bubnja, Veselina Masleše i okolnim ulicama u naselju Bresnica.
  • Zbog remonta trafostanice u vremenu od 09:30 do 14 sati doći će do prekida u isporuci elektične energije potrošačima u naselju Ilićevo – Strelište i 22. decembar, u ulici Ljubomira Jovanovića, Braće Petrović, Travnička, u naselju Popova šuma, Poskurice (kod doma, Donja Mala i Aleksići) i u naselju Divlje polje.
  • Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 8 do 15 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Bošnjane – pored glavnog puta i Krušar.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi biće odloženi!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu