TRAGEDIJA: Ranjeni mladić prebačen u Klinički centar Kragujevac - iKragujevac


Vesti

 U pucnjavi koja se rano jutros dogodila u Zvečanu, teško su povređena braća N. A. i Đ. A. iz tog mesta, a policija je uhapsila dvojicu 19-godišnjaka osumnjičenih za to delo, izjavio je šef regionalne operative Kosovske policije Željko Bojić.

Zamenik direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Zlatan Elek izjavio je da je ranjenim mladićima prva pomoć pružena u toj ustanovi ali da je jedan od njih, zbog teške povrede glave prebačen u kragujevački Klinički centar na dalje lečenje.

"Mladić je doživeo tešku ustrelnu povredu glave i povredu trbuha, urađena je hitna intervencija i krvarenje je zaustavljeno ali je zbog povrede glave, kolima hitne pomoći u jutarnjim satima prevezen u Klinički centar u Kragujevcu", rekao je Elek.

Prema njegovim rečima, drugi mladić ranjen je sa više hitaca u predelu vrata, grudnog koša,  ali i da je van životne opasnosti. "On je trenutno stabilno, urađena je hirurška intervencija tokom koje su drenirana oba plućna krila.

On se nalazi na odeljenju intenzivne nege i van je životne opasnosti", rekao je Elek i pozvao građane da daju krv neophodnu za dalji oporavak ranjenog mladića.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu