Novi konkurs u KC Kragujevac - iKragujevac


Vesti

Sreda 08. jun 2016. godine-Oglas za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim  radnim vremenom i probnim radom u trajanju od 3(tri) meseca.

Na osnovu Zaključka Komisije za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje kod korisnika javnih sredstava 51 broj 112-646/2016-1 od 09.februara 2016.godine, a sve u vezi sa člaom 7. stav 1. posebnog kolektivnog ugovora za zdravstvene ustanove čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina i jedinica lokalne samouprave ("Službeni glasnik RS" broj 1/2015), v.d.direktora Kliničkog centra Kragujevac, donosi ODLUKU o potrebi zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom za:

a.1 (jedan) lekar specijalista pedijatrije radi popune radnog mesta lekara specijaliste pedijatrije na Klinici za pedijatriju, sa punim radnim vremenom od 40(četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3(tri) meseca.

Uslovi za zasnivanje radnog odnosa za poslove iz tačke I. odluke su opšti uslovi za zasivanje radnog odnosa utvrđeni Zakonom o radu ("Sl. glasnik RS" broj 24/2005...) i posebni uslovi utvrđeni Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji sa sistematizacijom radnih mesta od broj 01-164 od 8. januara 2016. godine.
   
Kandidati koji ispunjavaju navedene uslove konkursa biće pozvani na razgovor, a po potrebi izvršiće se druge provere i testovi kandidata.

Rok za podnošenje prijave je 8(osam) dana od dana objavljivanja oglasa u listu "Poslovi" Nacionale službe za zapošljavanje

.
V.D. Direktor Kliničkog centra

Prof . dr Predrag Sezdaović

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu