Na utakmici Čukarički - Radnički, za dlaku izbegnut tragičan epilog! - iKragujevac


Vesti

Utakmica Prve Omladinske lige Srbije, između Čukaričkog i Radničkog 1923 iz Kragujevca prekinuta je u 77. minutu nakon što je fudbaler gostiju zadobio teži potres mozga.

Na jučerašnjoj utakmici Omladinske lige Srbije koja je odigrana na "BASK Areni" u Beogradu, snage su odmerile omladinske selekcije Čukaričkog i Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Utakmica je prekinuta u 77. minutu usled šoka koji su fudbaleri dva tima doživeli posle teže povrede prvotimca Radničkog 1923 Miloša Lazarevića.

Pomenuti fudbaler sudario se sa rezervistom Čukaričkog Maksimovićem i potom ostao da nepomično leži na terenu. Fizioterapeut Čukaričkog Nemanja Lunić je utrčao na teren i izvadio jezik mladiću koji je ostao bez svesti, a deset minuta se čekalo da na lice mesta stigne hitna pomoć.

Miloš Lazarević je hitno prebačen u Urgentni centar gde je konstatovan teži potres mozga, a zbog šoka koji su igrači gostujućeg tima pretrpeli sudija Stefan Subotić je prekinuo meč pri vođstvu "Brđana" od 4:0.

"Lazareviću je urađen skener glave, gde je konstatovan potres i kontruzija mozga, nema neuroloških ispada, svestan je komunikativan. Zbog predostrožnosti, ostaje na opservaciji 48 sati" rekao je posle obilaska povređenog predsednik zdravstvene komisije FS Srbije Miljko Ristić.
Na kraju treba podsetiti i da je na samom početku utakmice i golman Radničkog 1923 Najdanović dobio udarac u nos posle čega mu je jedva zaustavljeno krvarenje zbog čega je ostatak utakmice ispratio sa klupe.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu