Najava događaja za ponedeljak - iKragujevac


Vesti

U ponedeljak će se održati prezentacija projekta “Kreativni Veliki park grada Kragujevca“ u zgradi Fakulteta inženjerskih nauka - objekat A, ulaz sa bočne strane iz ulice Dr. Elizabet Ros, Mali amfiteatar (AP23) u organizaciji Beogradske nedelje dizajna i grada Kragujevca od 17,00 do 19,00 sati. 

O mogućim idejnim rešenjima u okviru projekta ''Kreativni Veliki park grada Kragujevca govoriće Jovan Jelovac, osnivač Beogradske nedelje dizajna i profesor Aleksandru Vuja, ispred arhitektonskog studija DVA, koji će nakon prezentacije odgovarati na pitanja učesnika.

Osim stručne javnosti prezentaciji će moći da prisustvuju i svi zainteresovani sugrađani koji će biti u prilici da svojim predlozima i sugestijama daju svoj doprinos budućem izgledu Velikog parka.

Molimo sve zainteresovane redakcije da svoje ekipe akredituju na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do ponedeljka, 23. maja 2016. godine, do 16,30 sati. Takođe, molimo sve zainteresovane redakcije da svoje ekipe upute na mesto događaja: Fakultet inženjerskih nauka - objekat A, ulaz sa bočne strane iz ulice Dr. Elizabet Ros, Mali amfiteatar (AP23) u ponedeljak 23. maja 2016. godine do 16,45 sati 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu