Kragujevčani, pomozite svojim sugrađanima! Jako im je teško! (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Humanitarna fondacija iz Kragujevca NASE PRAVO LICE poziva sve kragujevcane da se prikljuce humanitanoj akciji sakupljanja pomoci za samohranog oca sa troje maloletne dece.

Radoslav Mirkovic iz sela Milatovca je otac Darka(15),Tijane(14) i Sladjana(12).Od njihovog rodjenja brine o njima na najbolji moguci nacin.Borac je.Sam je.Radi po selima sve sto mu ponude.Nadnici od jutra do mraka da bi ih othranio.Nikada nije molio nikoga za pomoc jer smatra da „imaju dovoljno“.No,kada je Goca Jeremic ispred fondacije Nase pravo lice otisla kod njega u kucu-nije bas sve bilo tako.Kuca je bez maltera,puna vlage,nema vode ni kanalizacije.Pravi sok je bio videti decu da se kupaju u koritu nasred sobe u 21 veku.Prozori su jako stari i na pojedinima su polomljena stakla. Imaju svega 2 kreveta u kuci.Sto i stolice su stare preko 40 godina.Zahvaljujuci komsiji trenutno na pozajmici imaju sporet i ves masinu!
Svo troje dece su odlicni djaci..kulturni..vredni…Znaju ustati u 5 ujutru i spremiti sve u kuci i oko kuce pa cisti i uredni otici u skolu.Sve komsije ih hvale kao dobre i vredne ljude.
Ovo su nasi kragujevcani!!Ne treba da dozvolimo da nastave ovako da zive!Ko sta ima dobro ce im doci.Molimo i apelujemo na ljude da daruju namestaj,duseke,posteljinu,radne stolove,tepihe,zavese,tanjire,case…Ako neko ima i moze neka im pokloni ves masinu,sporet,frizider..
Posebno ovog puta apelujemo na majstore..molere,keramicare,vodoinstalatere..da odvoje jedan dan i da pomognu oko radova na kuci.Ako iko od vas moze neka daruje i gradjevinski materijal,prozore,vrata….

Zaista..Nase malo je njima i te kako mnogo!

Kontakt tel:069/4898155


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu