Kragujevac najbolji u organizaciji turizma - iKragujevac


Vesti

Gradska turistička organizacija "Kragujevac" dobila je Priznanje za najuspešniju turističku promociju na sedmom Sajmu turizma i gastrokulture "Bjeljina turist 2016".

 To je ujedno i prva nagrada Sajma na kojem se predstavilo sedamdesetak izlagača i 30 proizvođača iz Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Na sedmom Sajmu turizma i gastrokulture "Bjeljina turist 2016", 15 i 16. aprila, proizvode i usluge predstavile su turističke organizacije, agencije, hotelijeri, privredni subjekti čija je delatnost vezana za ugostiteljstvo i turizam.

Manifestaciju je u prisustvu brojnih zvaničnika, gostiju i izlagača otvorio Predrag Gluhaković, ministar trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske.

Osim promocije na štandu Turističke organizacije Kragujevca upotpunjene propagandnim materijalima i velikim izborom suvenira, koju su propratili brojni novinari, Kragujevac su predstavili i proizvođači zdrave hrane i pića, kao i udruženja žena koja se bave starim zanatima i narodnom radinošću.

Posebnu pažnju privukla je šumadijska trpeza za koju su bili zaduženi članovi Horeke, Asocijacije Kragujevac, u čijem su timu bili učenici i profesori kragujevačke Trgovinsko-ugostitenjske škole "Toza Dragović".

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu