Za samo pola decenije postojanja kompanija “LionEight” osvojila najprestižnije odlikovanje grada Kragujevca, Đurđevdansku nagradu - iKragujevac


Vesti

Kompanija "LionEight" je ovogodišnji dobitnik Ðurđevdanske nagrade za 2023. godinu u oblasti privrede, ističući se kao relativno mlada, ali veoma uspešna firma. Sa samo pet godina postojanja, osvojili su ovo prestižno priznanje zahvaljujući izuzetnom doprinosu ekonomskom razvoju grada Kragujevca.

 

"LionEight" je u svojih pet godina postojanja postigao značajan rast, sada zapošljavajući preko 250 ljudi i nastavljajući trend povećanja radne snage.
Njihovi proizvodi i usluge plasiraju se na međunarodno tržište, što dodatno doprinosi ekonomskom rastu i razvoju lokalne privrede.

Kroz partnerstvo sa obrazovnim institucijama poput Ekonomskog fakulteta, Prirodno-matematičkog fakulteta i Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu, "LionEight" aktivno doprinosi karijernom razvoju mladih i unapređenju poslovnih veština budućih lidera.

Takođe, ova firma se ističe snažnom podrškom sportskim udruženjima i klubovima u Kragujevcu, kao i aktivnim ulaganjem u lokalnu infrastrukturu.

Nakon uručenja nagrade, direktor kompanije Vladimir Dobi izjavio je: “Veliko je zadovoljstvo videti da se naši napori i doprinos prepoznaju na ovako visokom nivou. Dobiti Ðurđevdansku nagradu u oblasti privrede za nas je ogroman uspeh i potvrda da smo na pravom putu. Želim da istaknem da ova nagrada pripada svim zaposlenim u LionEight-u, jer bez njihovog doprinosa i angažmana ne bismo postigli ovo dostignuće. Ova nagrada nam daje podstrek da nastavimo da se usavršavamo i da ostvarujemo još veće uspehe!”

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu