KRAGUJEVAC: Kladioničari, iskoristite izbore i zaradite novac! - iKragujevac


Vesti

Prema poslednjim prognozama, lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" trebalo bi da osvoji oko 49 odsto glasova, što je tri odsto više nego što je bilo u kvotama objavljenim pre dve nedelje. Ko se kladi na to da će SNS dobiti više od 49 odsto glasova, na uloženih 100 može da dobije 300 evra!

Izborna lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" ubedljivo će slaviti na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima sa oko 49 odsto glasova! Ovo je najnovija procena kladionice "Meridijan", po kojoj je rejting SNS u poslednje dve nedelje skočio za čak tri odsto.

Drugo mesto na izborima osvojiće koalicija SPS-JS Ivice Dačića, prema procenama kladioničara. sa oko 11 odsto glasova. Zatim sledi Srpska radikalna stranka sa 6,6, Demokratska stranka sa 6,2 i koalicija SDS-LDP-LSV sa 6,1 odsto podrške.

Cenzus bi trebalo da pređe još samo savez DSS-Dveri, kojem se prognozira 5,9 odsto glasova, dok se pokretu "Dosta je  Saše Radulovića, prognozira 4,5.

Pobrojane cifre su tzv. granični rezultati na koje se primaju opklade. Kladioničari mogu da tipuju da li će neka lista osvojiti više ili manje od toga. Ponuđene kvote za različite ishode, međutim, više nisu "fiksne", što na konkretnom primeru znači da onaj ko uloži 100 evra na to da će SNS osvojiti više od 49 odsto glasova može da dobije 300 evra (kvota 3).

Prema kovatama "Meridijana", lider SNS Aleksandar Vučić gotovo sigurno će ponovo biti premijer, pošto ponuđena kvota na njega i dalje iznosi samo 1,01 (na uloženih 100 evra isplaćuju tek 101 evro).

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu