Predsednik Privredne komore Srbije obišao preduzeća u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež obišao je tri srpska preduzeća iz Kragujevca koja su izvozno orijentisana, a koja su kako je ocenio dokazala da naše kompanije nisu samo proizvođači, već imaju sposobnost da razvijaju jedinstvene tehnologije.

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež je obišao tri srpska preduzeća u Kragujevcu gde je razgovarao sa rukovodstvom o problemima sa kojima se suočavaju, kao i mogućnostima da im Privredna komora Srbije pomogne da budu još uspešniji u svom izvozno orijentisanom poslovanju.


- Cilj ovakvih susreta jeste da se čuje, da se dobije input od privrede. Na kraju krajeva mi smo tu kao predstavnici Komore i predstavnici Komore samo zbog toga da strategije, inpute od strane privrede uzmemo na sebe i svakodnevno 24h radimo na njihovom sprovođenju, dakle kroz što dijalog sa Vladom, što kroz dijalog sa vladinom institucijama, što kroz našu komorsku mrežu, ne samo ovde u Srbiji već kroz naše partnerske komore u inostranstvu. I samim tim doprinesemo rastu izvoza, izjavio je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

On je naglasio da nema često priliku da vidi naše inženjere koji ne samo da proizvode delove u Srbiji već aktivno rade sa svojim partnerima, sa "Siemens­om" i uspevaju da kroz svoje predloge uštede ogromne količine novca svojim partnerima.


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu