Vaterpolo spektakl u Kragujevcu: Reprezentacija Srbije protiv omladinaca Radničkog - iKragujevac


Vesti

Vaterpolo reprezentacija Srbije u okviru „MTS turneje šampiona“ posetiće i kragujevački „Park“, u petak od 20 sati, kada će odmeriti snage i sa momcima iz omladinskog pogona Radničkog.

Biće to sjajna nagrada za mlade Kragujevčane, koji prave fantastične rezultate i osvajaju najsjajnija odličja na državnim šampionatima.

Ulaznice za ovaj spektakl biće u prodaji od ponedeljka u 18 sati, na info pultu Zatvorenog bazena SC „Park“ i u Turističkom-informativnom centru, po ceni od 200 dinara za tribine i 600 za parter, a sav prihod namenjen je najugroženijim korisnicima Narodne kuhinje.

Turneja počinje iz Novog Sada, a potom se, preko Beograda, Kosova i Metohije (23.mart) i Niša (24.mart), završava 25. marta u Kragujevcu.

Na turneji će evropski i svetski šampioni biti podeljeni u dva tima, koje će predvoditi Dejan Savić i Vladimir Vujasinović.

Za ovu akciju selektor Dejan Savić pozvao je i dvojicu mladih igrača Radničkog, centra Nebojšu Toholja i golmana Lazara Dobožanova, a na spisku su još: Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović, Dimitrije Rističević, Duško Pijetlović, Marko Manojlović, Nemanja Vico, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Radomir Drašović, Đorđe Vučinić, Vladan Mitrović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Strahinja Rašović, Ognjen Stojanović, Gavril Subotić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Živko Gocić, Dragoljub Rogač, Filip Radojević, Nikola Lukić, Dušan Mandić, Draško Gogov.

Od standardnih reprezentativaca u ekipi neće biti samo povređenog Miloša Ćuka i Slobodana Nikića.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu