BRAVO ZA NAŠE KRAGUJEVČANE: Na poklon bakama i frizure i druženje - iKragujevac


Vesti

Već devet godina frizeri, učenici Turističko-ugostiteljske škole "Toza Dragović" u Kragujevcu na 8. Mart obraduju žene iz Gerontološkog centra. Na poklon bakama i frizure i druženje.

U Đačkom frizerskom salonu u Kragujevcu, danas neuobičajena gužva i smeh. Nije to običan susret frizera i mušterija, već žensko druženje u salonu lepote.

Uz čaj, kafu, sok i razgovor kome nije bilo kraja bake su dobile frizure. Bilo je onih koje su prvi put u đačkom salonu ali i dama koje već godinama za 8. Mart mladi obraduju nesvakidašnjim poklonom.

Deca su divna, kažu, zadovoljne su frizurama i spremne da večeras proslave Dan žena.

Mladi frizeri su se veoma potrudili, da urade frizure baš po njihovim željama, onakve kave su volele i nekada nosile, ali i više od toga da im pruže nežnost i pažnju, kao porodica, unuci.

Susretu sa bakama se unapred raduju, osmišljavaju frizure, kažu i baš su ponosni što mogu da obraduju svoje najstarije sugrađanke.

Sledeće susret mladi frizeri kragujevačke škole "Toza Dragović" bakama iz gerontološkog centra zakazali su za 1. oktobar dan starih. Da im dođu dobrog zdravlja, a oni će ih ponovo obradovati najlepšim frizurama, prenosi rts.


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu