Kragujevčanin koristio indentitet Ace (Informacije ) Stojanovića ! - iKragujevac


Vesti

Jedan od najpopularnijih ''javnih'' nepoznatih ličnosti na društvenim mrežama Aca Informacija otkrio je svoj pravi identitet.

Svedoci smo da je u današnje vreme u Srbiji jedina konstanta kojoj se svi građani podjednako raduju, osim uspehu naših sportista - kvalitetan humo, a dokaz za to sigurno jeste i Aca Informacija.

Ovaj kreativni momak još davne 2012. godine kreirao je jednog od najgenijalnijih skrivenih internet likova kojeg je za nepune četiri godine zapratilo oko 130 hiljada pratilaca na Fejsbuku i 40.000 na Tviteru.Svojim prepoznatljivim stilom pisanja, najava zbog kojih njegovi pratioci odbrojavaju do sledećeg velikog događaja, foto i video montaža, kao i kratkih izveštaja stvarnih događaja na potpuno drugačiji način, Aca Infromacija je zaslužio epitet jednog od najkreativnijih autora na internetu.

Njegovo pravo ime i prezime je Strahinja Ćalović. On je odlučio da spoji stvari u kojima je najbolji - sport, humor i društvene mreže. I napravio je potpuni hit. Ni iz čega, bez želje da stekne popularnost, sa namerom da zasmejava svoje pratioce, Aca Informacija postao je jednako poznat kao i njegov stvarni brat blizanac.

Ovaj momak je rođeni Kragujevčanin, živi i radi u Beogradu. Voli sve sportove, voli fudbal, malo manje nego svoju devojku i porodicu. I što je još važnije voli - zdrav humor koji nesebično i svakodnevno deli sa svim svojim vernim pratiocima.

Na sreću svih vernih pratilaca, Strahinja Ćalović je potvrdio da skidanje maske i otkrivanje stvarnog identiteta neće poremetiti dalji rad Ace Informacije. Naprotiv, tvrdi da ga je u ovoj ideji podržala i Džerardova baka, koja mu je obećala još mnogo ''fudbalskih pikanterija'' kao materijal za budući rad.

 

Izvor: sportske


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu