RAZVODI U KRAGUJEVCU SVE UČESTALIJI: Evo i zašto! - iKragujevac


Vesti

Činjenica da u Kragujevcu ima sve više neoženjenih i neudatih je zabrinjavajuća.Sve manje i manje Kragujevčana je spremo da uplovi u bračne luke.

Kod svih njih , izgovor je isti, finansijska situacija ili pak neadekvatan bračni saputnik.Da tuga bude još veća čak svaki peti brak u Srbiji puca.Razloga je svakako mnogo, ali se najviše kao uzročnik navodi novac .Da novac vrti, gde burgija neće je očigledno prava izreka za propale brakove.

Nemaština, osećaj nesigurnosti, težak život u zajednici, nesamostalnost su samo neki od uzroka "pucanja " brakova.

Kad svemu tome  dodamo i roditelje koji žele da unište i ono malo sreće kod mladih bračnih parova, svojom pričom kako treba da žive i šta treba da rade, a sve u želji  da oni budu srećni , a pri tome nesvesno prave razdore u braku mladih koji su u vrtlogu bračnih čarolija i koji se trude da isplove  u mirnu luku ljubavi.

Međutim, kad mladni bračni parovi sve ovo savladaju, onda nailaze sledeći problemi, ne tako veliki ali zaokolo mogu biti jak uzrok za "pucanje " donekle harmoničnog braka a  to je različito ubeđenje među supružnicima gde nastaje nerešiv problem.Ko je u pravu? Uz to ako je jedan od partnera tvrdoglav i sluša samo sebe,i nameće svoje mišljenje ne uvažavajući  drugu stranu, i ako tu uključimo neadekvatan seks onda je to sigurna karta za raskid braka i to bez povratka.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu