Najava događaja za 5. novembar - iKragujevac


Vesti

Najava događaja za četvrtak 5. novembar 2015. godine.

-10,00 sati – hotel ''Kragujevac'' - Stalna konferencija gradova i opština, Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine i Uprava za privredu grada Kragujevca organizuju regionalnu promociju IPARD II - Programa pretpristupne pomoći za ruralni razvoj 2014-2020.

Prisutnima će se obratiti Minja Obradović član Gradskog veća za upravljanje projektima, međunarodnu i unutrašnju saradnju, Željko Radošević, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine, Dragan Mirković, pomoćnik ministra poljoprivrede i zaštite životne sredine i Aleksandar Bogunović, šef Odseka za programiranje i promociju ruralnog razvoja.

Ovaj skup se organizuje u okviru projekta “Institucionalna podrška SKGO - druga faza“ koji finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC), a sprovodi SKGO.

-12,00 sati – postavljanje kamena temeljca za izgradnju druge zadužbine DELTA HOLDINGA – Centra za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom ''Iskra'' (ulica Borivoja Petrovića bb kod stadiona FK Jadran).

Prisutnima će se obratiti Nebojša Zdravković zamenik gradonačelnika Kragujevca, Predrag Milutinović direktor projektovanja Delta Real Estate i Goran Nikolić iz Paraolimpijskog kluba ''Junior''.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu