KG: Ulaganja u školski sport i infrastrukturu - iKragujevac


Vesti

Državni sekretar Ministarstva omladine i sporta u Vladi Srbije, Predrag Peruničić, nedavno je u Kragujevcu najavio je ulaganja u školski sport i infrastrukturu.

U svetliju budućnost kragujevačkog sporta veruje i generalni sekretar predsednika Republike, Nedeljko Tenjović.

Državni sekretar za sport Predrag Peruničić, prilikom poslednje posete Kragujevcu rekao je da je resorno ministarstvo odredilo prioritete u narednom periodu.

Pored izgradnje infrastrukture i ulaganja u profesionalni sport, školskom sportu koji je osnov za svaki uspeh, biće posvećena izuzetna pažnja.

Velikom broju sportskih objekata u Srbiji u najmanju ruku neophodna je sanacija. Ministarstvo omladine i sporta će u saradnji sa fudbalskim savezom učestvovati u izgradnji većeg broja fudbalskih terena sa veštačkom travom.

Generalni sekretar predsednika Republike Srbije, Nedeljko Tenjović, ne tako davno bio je u upravnom odboru FK "Šumadija" i dao veliki doprinos najvećim uspesima kluba.

Prilikom poslednjeg boravka u rodnom gradu upitali smo ga kako vidi kragujevački sport u narednom periodu.

Obezbeđivanjem uslova za kvalitetno bavljenje sportom, pre svega razvojom infrastrukture, Ministasrtvo omladine i sporta će doprineti boljim rezultatima svih sportista u narednom periodu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu