Sutra bez struje ostaju mnoga naselja, ulice i sela - iKragujevac


Vesti

Zbog remonta trafostnice u vremenu od 09.00 do 13.30 sati, doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Bresnica oko ulica Milunke Đurić, Kadinjača, Ivanke Moačević, Grada Piteštija, Bresnički do, Mostarska, Anastasa Jovanovića.

-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Kopaonička broj 9 ulazi 1 i 2.
-Zbog zamene kućnog priključka u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Dragobraća.
-Zbog rekonstukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati, doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Donja Sabanta – srednja mala i u ulici Dragana Petrovića.
-Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Gornji Stragari, Čumić - Klenovac i Jakovljevići i u naselju Gornje Jarušice.
-Zbog provere razvoda niskog napona u vremenu od 08.00 do 10.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Bresnička.
-Zbog puštanja u rad nove trafostanice u vremenu od 09.00 do 14.00 sati, doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Desimirovac – Gajić i Opornica – Turanjanin.
-Zbog pregleda i ispitivanja trafostanice u vremenu od 09.00 do 13.00 sati, doći će do kratnog prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Jospia Pančića, deo ulice Kralja Milana IV i Lovačka ulica u naselju Šumarice.
-Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 09.00 do 13.00 sati, doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Bošnjani(jedan deo),Viševac,Đurđevo,Sepci,Borci i Donje Jarušice.

 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova,radovi biće odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu