Bravo za FAS: Nagrade za najbolje učenike i studente! - iKragujevac


Vesti

Grupacija Fijat Krajsler nagradila je juče decu zaposlenih u kompanijama Fijat Krajsler automobili Srbija (FCAS), Menjeti Mareli i FCA Servis, koja su prošle godine ostvarila zapažene rezultate na svojim fakultetima i u srednjim školama.

Novčane nagrade od po 350 evra primilo je deset najboljih svršenih srednjoškolaca, 12 diplomaca akademskih studija dobilo je po 800 evra, dok je četvoro najboljih diplomaca master studija nagrađeno sa po 1.500 evra.

Veoma smo zadovoljni što se na naš konkurs i ove godine prijavio veliki broj mladih ljudi, dece naših radnika, i drago nam je što smo za najbolje među njima obezbedili 26 novčanih nagrada. Kompanija FCA Srbija vrednuje ljude, talenat i rad, zbog čega kontinuirano ulažemo u obrazovanje i razvoj mladih,kako bismo ih motivisali da nastave da se usavršavaju i unapređuju svoja znanja i veštine, izjavila je direktorka kompanije FCA Srbija Silvija Verneti Blina, dodajući da se iskreno nada da se među onima koji su juče primili nagrade nalaze ljudi koji će graditi budućnost kompanije, Kragujevca i Srbije. 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu