Zbog radova sutra bez struje nekoliko naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja za dan: 23.02.2015.

-Zbog radova na trafostanici (dolivanje trafo ulja)u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Mala Vrbica(Dom),Donje Grbice(Buban i Brdo) i Cvetojevac(Sretenovići).
-Zbog radova na trafostanici(popravka rastavljača) u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Beloševac (ul.9 Maja,Gustava Krkleca,Valjevskog odreda,Riječka i Borivoja Arandjelovića).
-Zbog radova na trafostanici (provera elektroenergetskih vrednosti) u vremenu od 08.00 do 09.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Čumić(Gaj)
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija mreže)u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Petrovac – kod škole.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija mreže)u vremenu od 09.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Gornja Sabanta (Rovine) a od 11.00 do 14.00 sati zaseok(Orašje).
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (podizanje stuba) u vremenu od 10.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Pere Milivojevića i Radovana Mićovića(deo). Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova Elektrodistributivno preduzeće Elektrošumadija Kragujevac će blagovremeno obavestiti potrošače o ponovnom terminu isključenja.
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu