Dnevni horoskop za 17. avgust 2017. godine: Ovan u razmiricama, Bik popušta na poslu, Blizanci u ljubavi, Rak od pomoći kolegama - iKragujevac


Svaštara

Ovan u razmiricama, Bik popušta na poslu, Blizanci u ljubavi, Rak od pomoći kolegama, Lava ima problema s finansijama, Devica napeta, Vagu privlači Škorpija, Strelac misli na putovanje, Jarac radi na karijeri, Vodolija se popravlja, a Ribe u dobrom raspoloženju. Ovo je današnji horoskop za danas 17.08.2017. godine.

OVAN

Posao

Ne objašnjavate mnogo svoje postupke i mislite da sve sami možete da postignete. Pazite da ne dođete u sukob sa kolegama.

Ljubav

U odnosu na partnera smatrate da ste dosta uspešnija osoba. Pazite se razmirica i nepopustljivosti sa vaše strane.

Zdravlje

Imaćete dovoljno dobar razlog da spustite loptu ovaj put.

BIK

Posao

Ne očajavajte ukoliko uvidite da vam rezultati rada nisu na nivou. Imaćete mogućnost da se popravite i napravite odličan rezime svojog poslovnog plana.

Ljubav

Ne nameravate da očajavate za nekim od ranije jer smatrate da su ponekad situacije neizbežne kada su lekcije u pitanju.

Zdravlje

Tenzije su prolazna kategorija kod vas.

BLIZANCI

Posao

Niste u mogućnosti da se borite sa dodatni izazovima, ali isto tako i sa potrebama koje morate da ispoštujete. Povremeno nerviranje kod vas je prolazna kategorija.

Ljubav

Isuviše ste zaljubljeni u partnera pored vas da vam neće pasti na pamet dabudete promenljivog raspoloženja. Bićete u svom okruženju koje vam imponuje.

Zdravlje

Prolazna glavobolja.

RAK

Posao

Niste sami u poslu i želite drugim kolegama da pomognete oko finiša vaših aktivnosti. Neko bi mogao da vas danas doslovno koristi pa se povucite na vreme.

Ljubav

Ne očajavajte ukoliko uvidite povremene nalete ljubomore vašeg trenutnog partnera. Imate na umu da se stvari komplikuju.

Zdravlje

Volja vam je ugrožena.

LAV

Posao

Povedite računa o svojim finansijama i ne dovodite sebe u neprijatan položaj da ne poslušate svoj unutrašnji glas kada treba da prekinete sa povećim trošenjem.

Ljubav

Budite dovoljno obazrivi na opaske vašeg partnera jer imate dovoljno mana koje su isplivale u poslednje vreme i drugoj strani postale nepodnošljive.

Zdravlje

Srčana aritmija.

DEVICA

Posao

Nije loša ideja da se uključite u novi projekat i da se otvorite pred trenutnim problemima, koji vam predstavljaju prepreku u daljem radu.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni ne očajavajte kadaje u pitanju partner od ranije. Možda vas pravi ljubomornom osobom.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

VAGA

Posao

Ukoliko ste uvideli da imate dovoljno kvaliteta za mnoge aktivnosti koje vam nisu date u trenutku kada ste vi to poželeli, možete danas da očekujete obrt situacije u vašu korist.

Ljubav

Mnogi bi poželeli da budu pored vas. Vaša pojava danas pleni i ne pokazujte zainteresovanost za osobu rođenu u znaku Škorpije jer vam se tretman sa ovom osobom neće dopasti.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti zbog rada bubrega.

ŠKORPIJA

Posao

Polje poslovnog plana je kod vas dovoljno dobro naglašeno i nemate nameru da se oslobodite datog pritiska za koji smatrate da je to vaša zvezda vodilja.

Ljubav

Vaša kontradiktornost može pomalo da sneta partneru pored vas pa se čini da nemate skladne odnose, ovaj put.

Zdravlje

Povremeno se regenerišite.

STRELAC

Posao

Polje inostranstva vam je dovoljno naglašeno da ćete poželeti mnogo toga da rešite i da ne očajavate u samoći bez većeg angažovanja na polju, koje vam donosi solidan novac.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni ne očajavajte ukoliko se već neko ne pojavi. Starajte se da vas drugi doživljavaju atraktivnom osobom ali da se aspekti nisu dovoljno otvorili za nešto više.

Zdravlje

Povišen holesterol.

JARAC

Posao

Karijera vam je mnogo bitna, pa ćete mnogo toga postići samo sa izuzetno napornim radom. Budite spokojni, kada su određeni propust u pitanju i ne pokušavajte da se drugačije integrišete od trenutnog raspoloženja.

Ljubav

Nije sve u ljubavi ima nešto i u razumevanju. Ne igrajte ulogu dvolične osobe i prekinite na vreme razvoj situacije, koja vam se ne dopada.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

VODOLIJA

Posao

Isuviše ozbiljno ste shvatili svoje nadređene i nećete biti sankcionisani samo u onom domenu gde ste sigurni da ne grešite. Popravite se na vreme.

Ljubav

Imali ste na umu zajednički provod i nećete odustati od te ideje. Napor koji osećate, kada su vaše neispunjene želje u pitanju, prenosite tu emociju i na partnera.

Zdravlje

Pojačavajte imunitet.

RIBE

Posao

Oni koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka, mogu da imaju odlično raspoloženje, kada su nove ideje u pitanju. Oraspoložite i ostale članove vašeg tima.

Ljubav

Niste u mogućnosti da ispunjavate i ljubavne želje trenutno, koliko vam je bitnija zarada i nešto jači stav po pitanju novih poslovnih mogućnosti.

Zdravlje

Hronični bolesnici, treba da se pridržavaju terapije u toku dana.


 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu