HOROSKOP ZA 4. NOVEMBAR : Ribe, zdravi ste kao dren, ali na poslu zabušavate! Device, uplatite tiket, imaćete sreće! - iKragujevac


Svaštara

Horoskop za petak 4. novembar 2016. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve četa tokom dana.

OVAN

Smatrate da su vaši nadređeni skloni preterivanju. Ipak, promenićete mišljenje kada vam daju povišicu. Nije vam problem da javno pokažete svoju ljubav prema partneru, ponosni ste na vašu vezu. Dobro se osećate i pozitivno ste raspoloženi.

BIK

Očekuje vas uspeh i mogućnost za poboljšanje finansija preko polja inostranstva. Srećne okolnosti vam idu na ruku. Dopada vam se osoba koja može biti malo starija od vas. Očekuje vas zanimljiv flert sa njom. Izbegavajte preteran unos šećera.

BLIZANCI

Finansijsko poboljšanje vam dolazi i veoma ste zadovoljni zbog toga. Cenite osobu koja vam je pomogla. Imate neke dileme kada je ovo polje u pitanju. Ukoliko ste u tajnoj vezi moguće je da razmišljate da je okončate. Problemi vezani za krvotok.

RAK

Poslovni partner je spreman da uloži još novca u zajednički projekat i dopada vam se takva situacija. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i končano spremna da vam se otvori i da vam pokaže svoje prave emocije. Povedite računa o bubrezima.

LAV

Maksimalno ste posvećeni svom poslu i već se naziru rezultati vašeg rada. Možete da očekujete pozitivan dan. Nemate dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi, jer ste preterano preokupirani poslom. Povećajte unos vitamina i ojačajte svoj imunitet.

DEVICA

Moguć je da ćete imati dobitak od neke igre na sreću. Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije! Nova dešavanja na ovom planu vas uzbuđuju. Pozitivno ste raspoloženi i spremni za nove ljubavi! Manja ukočenost u leđima je moguća.

VAGA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, dolazi vam finansijska pomoć koja vam značajno može podstaći proizvodnju. Na ovom planu imate sasvim stabilnu situaciju i ni jedan razlog za brigu! Možete se opustiti! Povedite računa o ishrani.

ŠKORPIJA

Možete da očeujete sklapanje novog poslovnog ugovora koji će se pozitivno odraziti na vašu poslovnu budućnost. Veoma ste romantični i spremni da se posvetite voljenoj osobi. Želite da joj pokažete da ste joj privrženi. Mogući bolovi u grlu.

STRELAC

Očekuje vas prilika da ostvarite bolju zaradu. Povećanje finansija automatski pozitivno utiče na vašu motivaciju i posvećenost poslu. Nemate ni jedan razlog da bilo šta na emotivnom planu menjate. Osećate se dobro pored svog partnera. Skloni ste gojaznosti.

JARAC

Niste posvećeni svom poslu u onoj meri u kojoj drugi to od vas očekuje. Rešili ste da date sebi malo oduška. Veoma ste emotivni, nekako ste se raznežili i želite da što više vremena provedete sa osobom koju volite. Moguć je nizak pritisak.

VODOLIJA

Otkrićete ko je bio neiskren prema vama i sa novim informacijama ćete dosta lakše donositi buduće odluke. Voljena osoba smatra da ste prema njoj postali nekako hladni i distancirani. Razmislite da li je zaista tako. Imate višak energije.

RIBE

Imate podršku od svojih kolega koji vas “pokrivaju” i kada napravite neku grešku. Ipak, poradite na svojoj profesionalnosti. Slobodni ste i spremni za nova druženja i nova poznanstva! Moguće je da će vam se dopasti jedan Strelac. Nema razloga za brigu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu