Dnevni horoskop za 03. avgust 2016. - iKragujevac


Svaštara

Pogledajte šta predstoji danas vašem horoskopskom znaku! 

Ovan
Previše se oslanjate na nekoga ko ne može da vas prati kada je posao u pitanju. Loše ste procenili kolegu, i to vas može skupo koštati. Preosetljivi ste i ne dozvoljavate nikome da vam se približi kada je ljubav u pitanju. Otvoreno pokažite svoja osećanja i nećete pogrešiti. Izaberite neki vid rekreacije koji ćete češće upražnjavati.

Bik
Vaše ideje i planovi su se konačno isplatili. Bićete iznenađeni naglim preokretom koji vas danas očekuje. Naglašena strastvenost vuče vas u pravcu avanture. Upravo tako nešto očekuje vas krajem dana. Ako ste u vezi - zaboravite na neke egzibicije, a ako niste, pravo vreme je za otvorenu akciju. Mogući su bolovi u stomaku.

Blizanci
Danas ste stabilniji nego obično, a želja da promenite posao postaje izvodljiva. Iskoristite šansu i dobru energiju. Imate podršku voljene osobe, ali preterali ste sa očekivanjima. Vreme je da se i vi naučite toleranciji. Više voća i povrća na stolu u vreme ručka, uz izbegavanje žestokih alkoholnih pića.

Rak
Stičete utisak da vam neko od saradnika radi iza leđa. Može se reći da ste u pravu, ali još uvek nemojte da reagujte. Može se desiti da se kolega izvuče ukoliko ne iskoristite pravu priliku. Konačno ste spremni da krenete u potragu za novim partnerom. Imate danas šansu da upoznate nekoga ko je sličan vama.

Lav
Upotrebite sva sredstva kako biste stigli do cilja. Morate biti mnogo odlučniji ukoliko želite nešto da postignete.Razmišljate o osobi iz prošlosti i niste zainteresovani za dešavanja oko vas. Bilo bi dobro da sebi date šansu za novo poznanstvo. Mogući su problemi u saobraćaju, pa budite maksimalno oprezni.

Devica
Ne menjajte tim ljudi sa kojima radite. Ukoliko ste nezadovoljni, morate se pomiriti s tim da je zasluga samo vaša. Okolini delujete tajanstveno, a partner će biti iznenađen vašom uzdržanošću. Svojim ponašanjem komplikujete stvari. Moguće su teškoće sa urinarnim traktom. Previše soli unosite u organizam.

Vaga
Puni ste energije i spremni za nove poslovne izazove. Odlične rezultate postižete potpuno sami. Ukoliko koga ko će vam se već na prvi pogled svideti. Sjajan dan za ljubav je pred vama. Za one koji su u vezi, problem sa partnerom, a tema je, kao i uvek, nedostatak finansija.

Škorpija
Veoma ste zabrinuti zbog situacije u kojoj se nalazite. Iako niste krivi, snosićete odgovornost za nečije nesavesno ponašanje. Tragate za harmoničnom ljubavnom vezom koja je puna iskrenih osećanja. Pokušajte da uskladite svoja očekivanja sa realnim mogućnostima. Ostavite cigarete što pre.

Strelac
Neko je na vašoj strani, ali to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovne planove. Dodatna posvećenost radnim obavezama predstavlja dobar način da kontrolišete tenziju. Neko vas iritira svojim ponašanjem. Izbegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na lošem glasu.

Jarac
Očekuje vas pozitivan rasplet događaja pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujućim situacijama. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Pojačana sujeta vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite o tome zbog čega partner deluje emotivno hladno ili nezainteresovano za vaše ideje.

Vodolija
U društvu saradnika delujete samouvereno i zahtevno u svakom pogledu. Na sreću, okolina ima dovoljno sluha i podržava vaše ideje. Potrebno je da pronađete efikasno rešenje. U susretu sa voljenom osobom pokažite da imate dovoljno razumevanja. Neko zaslužuje beskrajnu ljubav i toplinu mnogo više nego što pretpostavljate.

Ribe
Nudi vam se dobra prilika u kojoj možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Za svaki slučaj, zatražite nečije mišljenje pre nego što donesete konačnu odluku. Zabrinuti ste zbog nekih događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja i sigurno vam nije lako.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu