Da li znate koji od HOROSKOPSKIH ZNAKOVA su skloniji prevarama? - iKragujevac


Svaštara

Mnogo puta ste se uverili kako astrološki elementi mogu uticati na odabir posla, omiljeni filmski žanr ili određuje odnos sa partnerom. Sada nam horoskop otkriva i koji su znaci verni, a od kojih možemo očekivati sve osim odanosti.

Ovan
Pripadnike ovog znaka pokreće uzavrela strast. Zato ne treba čuditi ukoliko Ovan, bez ikakve dileme, iznenada promeni partnera, jer je s nekim drugim osetio jaču hemiju i eksplozivnija osećanja.
Bik
Rođeni u znaku Bika su izuzetno verni. Ipak, ako vas Bik prevari, biće to isključivo fizičke prirode, i to samo ako mu uskratite „akciju“. Kako je izuzetno veran, on uvek očekuje od partnera potpunu odanost i posvećenost.

Blizanci
Mogućnost da će pripadnici ovog znaka otići dalje od flerta je veoma niska. Blizanci uživaju u flertu i čarima zavođenja, ali to je sve. Ako vas Blizanac prevari, znajte da je za njih među vama odavno svršeno.
Rak
Osoba rođena u znaku Raka neće ni pomisliti, a kamoli da bude nestašna iza leđa onoga s kim je u vezi ako od partnera dobija ljubav i nežnost.
Lav
Kako Lavovi stalno žele da budu u centru pažnje, spadaju u one koji najčešće varaju. Da biste izbegli scenario u kom zatičete svog Lava u nezgodnoj situaciji, potrebno je da ih stalno držite zainteresovanima - dajte im komplimente, igrate toplo-hladno igrice, itd. Interesantno je da Lavovi uglavnom varaju s mlađim osobama, privučeni njihovom energijom i entuzijazmom.
Devica
Kao i Rakovi, ni Devicama prevara neće pasti na pamet ako kod kuće dobijaju sve što im je neophodno. Međutim, ukoliko su njihove potrebe zanemarene, preljuba za Device postaje potpuno prirodna stvar i način da izađu iz veze bez ožiljaka.
Vaga
Vage su uglavnom verne, ali ipak vole novo društvo, zavođenje i flert. Bitno je da Vaga u svom partneru ima i najboljeg prijatelja, na kog može da se osloni, jer će tada biti u najmanjem iskušenju.
Škorpija
Pripadnici ovog znaka su najseksipilniji i miruju samo kad su zaljubljeni. Ali kada nisu zaljubljeni ili im seks sa partnerom postane dosadna svakodnevnica – pripazite. Škorpija će bez ikakvih problema uskočiti u nečijii krevet na jednu noć, a to nikada neće priznati osobi s kojom je u vezi. Dakle, ako želite da zadržite Škorpiju – ne dozvolite da seks postane rutina i uobičajna stvar.
Strelac
Strelčevi su veoma skloni preljubi i neformalnim izletima sa strane. Oni su uvek željni avantura, čak i onda kada su u dugim i srećnim vezama. Za njih, prevara nije ništa strašno, a opraštaju je lakše nego drugi znakovi – tako lako kako i sami prevare.
Jarac
Oni koji su rođeni u znaku Jarca spadaju među najodanije. Čak i ako im neko drugi privuče pažnju, oni neće dozvoliti ni flert. Jarčevi vide prevaru kao emocionalnu izdaju.
Vodolija
Vodolija ne vara onda kada iskreno voli i kad zna da mu partner to neće oprostiti. Kada vara, on to čini s nekim ko je u potpunosti drugačiji od osobe s kojom je u vezi.
Ribe
Pripadnici ovog znaka skloni su fantazijama. Ako im postane dosadno u vezi, oni će zamišljati sebe s nekim iz okoline. Ribe znaju kada treba da se zaustave, ali ostaje pitanje da li će se zaljubiti u osobu koja je predmet mašte.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu