Haos u saobraćaju ispred Fiatove fabrike, hitno potrebna obilaznica! [Video] - iKragujevac


Sreski špijun

Ekipa portala ikragujevac zabeležila je video snimak ispred FAS-a na kome se vidi totalni haos u saobraćaju.

Kamioni su parlirani duž cele kolovozne trake i direktno su ugrozili ostale učesnike u saobraćaju. Pre više od dva meseca, zbog istog problema saobraćajna nezgoda gradskog autobusa mogla je da se pretvori u pravu tragediju LINK. Građani MZ Erdeč mesecima upozoravaju na ovakve i slične situacije koje bi mogle da se dogode! Nažalost, reakcije FIAT automobila, lokalne vlasti i MUP-a su izostale. Taj problem jedino može biti rešen izgradnjom Južne obilaznice za koju gradonačenik Veroljub Stevanović još uvek nema niti para niti projekat! 

{youtube}6Dy5aU4VS3I{/youtube}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac