Težak udes u Šumaricama, ima povređenih - iKragujevac


Sreski špijun

Kako iKragujevac nezvanično saznaje sinoć oko 21:30h dogodila su se dva udesa u Šumaricama.

Prema nezvaničnim informacijama prvi udes dogodio se kod stadiona ''Čika Dača'', a drugi u Šumaricama kod skretanja za jezero.

Očevici kažu da je oba udesa izazvala ista osoba, koja je nakon prve nezgode kod ''Čika Dače'' pobegla sa lica mesta, napravila još jedan udes kod skretanja za jezero i od siline udara sletela u kanal.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac