RAJ U KRAGUJEVCU: Do ovog mesta vam treba 20 minuta, UŽIVANJE ZAGARANTOVANO! (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Šumadija je posebna po svojoj veličini i prirodnoj lepoti. 

Sve potvrđuje da je u ovom periodu priroda najlepša. Njene boje koje najpre odmaraju oči, smiruju um, opuštaju mišiće, daju spokoj i mir, a sve to možete naći nedaleko od centra Kragujevca.

Danas smo za vas odabrali Grošničko jezero ili Vodojažu. Ako ste umorni od svakodnevnih obaveza i treba vam odmor posetite ovu destinaciju jer prirodna čarolija se tek sada budi.

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac