Klizište ugrozilo živote, Gradska uprava Kragujevac ne reaguje! [Foto] - iKragujevac


Sreski špijun

Zbog obilnih kiša koje su padale nekoliko nedelja, u ulici Milana Raketića u naselju Stanovo, proradilo je klizište koje preti da ugrozi živote meštana. 

Meštani ove ulice već nekoliko godina imaju problem sa klizištem, ali zadnjih dana situacija je postala dramatična. Kuće koje se nalaze pored provalije mogu svakog trenutka da se obruše. Po priči meštana Gradska uprava namerno ne želi da sanira ovaj višegodišnji problem, zato što vladajuća koalicija ZZŠ -URS, redovno gubi izbore u ovom delu grada. Građani apeluju da se problem što pre reši, kako bi se izbegla očigledna tragedija!

{jathumbnail off}

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac