Zgrada MZ Ilićevo opasna po život prolaznika [FOTO] - iKragujevac


Sreski špijun

Zgrada Mesne zajednice Ilćevo predstavlja potencijalnu opasnost za prolaznike, zbog urušavanja oluka koji svakog trenutka mogu da padnu.


 

Pored članova saveta Mesne zajednice koje predvodi Saša Furtula objekat koriste i fudbaleri koji igraju na fudbalskom igralištu koje se nalazi pored zgrade Mesne zajednice.

U junu i julu ove godine održani su izbori za savet Mesne zajednice  Ilićevo. Na dan izbora ovu Mesnu zajednicu su obišli svi visoki funkcioneri gradske uprave i ulivali nadu stanovništvu da će se njihovi problemi rešiti.

Primer ulica Stepana Mihajlovića i Neserove pokazuje da će se agonija njihovih problema nastaviti.

Prolaskom instalacije gasa rešen je problem grejanja, ali je nastao novi problem raskopane i neuređene ulice i trotoara.

Pre dve godine asfaltirana je ulica, ali zbog neadekvatnog kvaliteta radova i tankog sloja već je došlo do uleganja i krunjenja asfalta, a sa snegom i većom vodom nastaće i rupe.

Ove fotografije načinio je objektiv našeg sreskog špijuna.

{jathumbnail off}

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac