Bahato ponašanje komunalne policije u Kragujevcu! [FOTO] - iKragujevac


Sreski špijun

Našoj redakciji javio se sugrađanin koji je zabeležio fotografije iz ulice Tanaska Rajića 68, na kojima se vidi bahato ponašanje komunalne policije u Kragujevcu.

Na tom istom mestu, našem čitaocu koji nam je poslao slike, "pauk" je odneo auto ali komunalnu policiju zaobišao je u širokom luku jer kako on kaže " vrana vrani oči ne vadi". Ovo je još jedna potvrda da u ovoj službi rade ljudi koji su vrlo neprofesionalni i bahati, koji ne poštuju zakon. Slike smo objavili u našoj rubrici "sreski špijun". Pogledajte:

{jathumbnail off}

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac