Radnički spreman za jubilarni Svetosavski turnir - iKragujevac


Sport
U cilju promocije rukometa, zdrave konkurencije, kao i sportskog načina života, Rukometni klub Radnički organizuje Svetosavski turnir, koji ove godine slavi mini jubilej i biće održan u nedelju 21. januara uz učešće brojnih klubova koji će se boriti za trofej ovog prestižnog turnira.

Radnički će peti put ugostiti i biti domaćin devojčicama i dečacima najmlađih uzrasnih kategorija koji će svoje rukometno znanje prikazati u sali Druge kragujevačke gimnazije, kao i u hali Jezero.

Učešće na turniru je potvrdilo 12 klubova sa preko 320 mališana koji će se takmičiti u dve uzrasne kategorije i predstaviti nam svoje sportske i rukometne veštine.

Među mnogobrojnim klubovima, učesnicima turnira, sportskim prijateljima i rivalima na “ljutim” terenima, čast nam je da ove godine možemo ugostiti i reprezentaciju dečaka generacija 2010 Rukometnog saveza centralne Srbije, najavila je Marija Lojpur, koordinator u sportu i rekreaciji za rukomet.
Svečano otvaranje turnira je zakazano za 14 časova u hali Jezero uz prisustvo svih učesnika, dok će zatvaranje i dodela nagrada biti organizovano od 18 sati..

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu