Kragujevački superligaš dobio još jedno pojačanje - iKragujevac


Sport
Još jedno novo lice na “Čika Dači”. Nakon Mehmeda Ćosića, kragujevački superligaš ugovorio je dvogodišnju saradnju sa hrvatskim internacionalcem Tomislavom Dadićem, koji bi trebao da pojača konkurenciju na deficitarnoj poziciji levog beka.

Rođeni Splićanin je prethodnih šest meseci nosio dres Širokog Brijega, a prethodno je godinu dana bio uzdanica još jednog člana Premijer lige BiH, HSK Posušje. 26-godišnji defanzivac je najveći deo karijere proveo u hrvatskom Dugopolju, gde je i započeo svoj seniorski staž. Igrao je i za Hrvace, drugi tim Osijeka i Solin.

Igranje u Radničkom vidi kao priliku za dodatni iskorak u svojoj karijeri, s obzirom na to da do sada nije imao priliku da se okuša u jednom tako zahtevnom takmičenju kao što je Super liga Srbije.

LJudi iz Radničkog, a posebno trener Dudić, koji me dobro poznaje iz Premijer lige BiH, izrazili su želju da me dovedu u svoje redove. Nakon što sam dobio zeleno svetlo od strane mog sada već bivšeg kluba Širokog Brijega, dogovorili smo se za pet minuta. Igranje u Super ligi predstavljaće svakako značajno iskustvo i veliki izazov za mene. Nadam se da ću pomoći ekipi da ostvari plasman u plej-of i da tako doguramo što dalje u Kupu Srbije, poručio je novi levi bek kragujevačkog superligaša.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu